Начало > Компании > Microinvest

Microinvest

Microinvest logo

 Microinvest е българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи. Фирмата е лидер в областта на складово-счетоводния софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия.

 Основно предимство на продуктите на Microinvest е тяхната ниска цена и богатите функционални възможности. Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи.

 Фирмата притежава широк спектър от клиенти - министерства, големи предприятия, частни фирми с различен обем на дейност и огромен брой малки фирми и частни клиенти. Едновременно с това Microinvest успява да предложи качествено обслужване на всички заявки за поддръжка и корекции, без значение от произхода им.

Продукти на Microinvest


 Kомпанията е лидер на българския пазар в областта на складово-счетоводния софтуер, софтуер за магазини и ресторанти, системи за управление на малки и средни предприятия.

 Разработените програмни продукти успешно автоматизират всички дейности, свързани със следене и контрол на стоки, валути, операции и документи.


Новини за MicroinvestКавто е мнението ви за Microinvest?


Основна информация

Седалище: София
Уеб сайт: microinvest.net
E-mail: office@microinvest.net

Добави новина за Microinvest


noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог