Новини»Последни новини

Кога е рожденият ден на Google

2 коментара
Честит рожден ден Google! Днес Интернет търсачката наръшва 17 години от създаването си
Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

4 коментара
Според Рик Фалвинге Google Chrome сваля тайно на вашето устройство аудио софтуер, който подслушва вашите разговори.

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Sony определено не е това, което беше преди години. Новата година няма да започне с нищо хубаво, особено за подразделението и почитателите на марката в Канада.

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

2 коментара
CompuLab се обедини с Linux Mint Project, за да представят заедно MintBox Mini. Това е малък компютър, който може да се побере в джоб. Този модел е 5 пъти по-малък в сравнение с предишния модел отпреди преди 2 години и 3 пъти по-малък от NUC на Intel.

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Хората във Великобритания губят около 5,4 милиарда лири на годишна основа, само от това, че са подписали неподходящ договор със своят мобилен оператор. Информацията е представена от организацията Which?, която следи за правата на потребителите на Острова.

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

1 коментар
Над 19 хиляди френски сайта са били нападнати от хакери след случилото се в Париж през миналата седмица. Това идва директно от Арни Кустилие, който е шеф на кибер-сигурността при френската армия.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

2 коментара
Виртуалната реалност става все по-близка и достъпна за хората. Много компании решават да се възползват от това и да вграждат компютърната реалност в дейността си.

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

От над година не сме виждали телефон със запазената марка на BlackBerry, а именно плъзгащата клавиатура. Производителят е решен да изпробва поне още един път да се завърне у дома, според нови слухове.

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Най-голямата позната ни галактика има потресаващо голям размер в сравнение с нашата собствена.

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!

ThorCon е проект за атомен реактор, който да използва разтопена сол за суровина. Горивото ще има вид на течност, като целта на проекта е да се създаде най-безопасният и надежден източник на енергия за хората.

Xiaomi обяви своят флагман за тази година!

Xiaomi днес представи два телефона, като вторият телефон е доста интересен. Той ще бъде оборудван с пета версия на Android, върху която ще видим MIUI6 –запазената марка на производителят. Това със сигурност ще е и флагмана на Xiaomi за тази година.

AMD се сбогува с някои от топ ръководителите си!

1 коментар
AMD ще изгуби част от служителите си на най-високо ниво и то част от звеното, което произвежда процесори, които са най-добрият продукт на компанията.

Радикални ислямисти хакнаха профили на военното командване на САЩ

От няколко дни се заговори, че Анонимните ще започнат виртуална война с радикалните ислямисти, заради атаката в Париж. Истината обаче, е че ислямските хакери също не си поплюват.

Samsung се готви да покаже два Galaxy S6 телефона и нов умен часовник!

Samsung се готви да представи своя нов флагман. Вече започва да се спекулира около тази тема. Най-новите слухове сочат, че компанията ще предложи не един, а цели два Galaxy 6 смартфона.

Samsung постави нов рекорд за четене на данни с SSD диск.

Samsung е първият производител на SSD дискове, който успя да премине рекорда за скоростта на четене на информация от 1184 мегабайта в секунда. Това стана по време на CES 2015, където беше направена демонстрация за хората.

Делът на Google спадна след отдръпването от Firefox!

1 коментар
Всички помним голямата новина за Mozilla и Google от миналата година, когато те се разделиха като партньори. Тогава търсачка на браузъра за САЩ стана Яху, макар и това да не се хареса на потребителите.


  Потребителско име:
 
  Парола:
Регистрация

Добави новина



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог