Notepad++ logo

Notepad++

Sun, 25 Nov 2012 21:55:14 +0000

Notepad++Notepad++ е мощен редактор с отворен код, който Ви позволява множество полезни функции и поддържа почти всички програмни езици, работещи под MS Windows. Програмата е написана на C++ и използва чист Win32 API, което от своя страна оптимизира работата Ви и използва по-малко процесорна мощ. Създателите на програмата са наблегнали на пестенето на енергия, с което се цели опазване на околната среда.

Notepad++ е много полезен за потребителите, тъй като позволява едновременно управление на няколко документа. Софтуерът и изпозлва чисти Win32 API и STL, което осигурява по-висока скорост на изпълнение и по-малък размер на програмата. С максималната оптимизация на много от рутинните задачи, без загуба на потребителски ориентирания интерфейс, Notepad++ опитва да редуцира използваната енергия от компютъра и дори да намали емисиите на въглероден диокис. С използването на по-малко процесорна мощ, PC-то намалява консумацията на енергия, като по този начин помагате за по-чиста околна среда.

С Notepad++ може да оцветява сорс кода на различите програмните езици, да ги подрежда в редове, допълва автоматично думите, както и следи за правопис. Самият интерфейс на програмата е доста опростен в сравнение с някой конкурентни такива.

Notepad++ е подходящ както за професионални програмисти, така и за обикновените потребители. Програмата е малка и изключително полезна и не на последно място - безплатна (GPL).
Екрани
Notepad++ е с лесен, удобен и познат за всички интерфейсПриликата с класическия Notepad ще помогне за лесната ориентация дори на начинаещите потребителиNotepad++ поддържа много голям набор от програмни езициИма възможност за лесни настройки в зависимост от предпочитанията ви.Допълнителна информация за Notepad++ v6.7.4
Лиценз:Freeware
Сваляния:4566
Developer:-
OS:Windows
Размер:7,779k
Последна версия: Notepad++ v6.7.4 Download
Категория:C:\
Оценка на noTrial: 5.0
Потребителска оценка: 4.5 от 2 гласа


Каква е вашата оценка за Notepad++?

Оценка:


Вашето име (мин. 3 букви):


Вашето мнение за Notepad++ (мин 10 думи - незадължително поле):


Изпращането на реклам, псувни или лични атаки е забранено.
Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.
noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог