Начало > Компании > ВИБ Сълушънс ООД

ВИБ Сълушънс ООД

ВИБ Сълушънс ООД logo

 ВИБ Сълушънс е компания за интернет услуги и уеб дизайн решения с централно управление в София, България и допълнителни офиси в Белгия и Германия. Ние специализираме в разработването на уебсайтове, уеб системи и развиването на фирмените марки на нашите клиенти в интернет пространството.

 Традиционните комуникационни и информационни технологии намират нови приложения в нашия личен и професионален живот. Посредством иновацията и новите технологии, VIB Solutions налага тенденции и повишава качеството на живот на хората. Стремим се да доставяме практични и индивидуални интернет решения за нуждите на всеки бизнес. И тъй като всеки бизнес е различен, и всеки иска да бъде уникален в своя бизнес, ние предпочитаме да включваме идеите на нашите клиенти в проектирането на фирмените им сайтове и интернет решения. Защото колкото и да сме компетентни в сферата на уеб дизайна, и колкото и богато да е нашето портфолио, ние ценим Вашето мнение и разчитаме на Вашето съдействие.

 Всички ние сме експерти в своята област и когато обединим усилията си за постигането на една обща цел, резултатите могат да бъдат наистина забележителни.

Продукти на ВИБ Сълушънс ООД


 Уеб дизайн, Уеб-базирани системи, SEO оптимизация, онлайн фактуриране и др.


Кавто е мнението ви за ВИБ Сълушънс ООД?


Основна информация

Основана: 12.2006
Седалище: гр. София
Служители: 10
Уеб сайт: www.vibsolutions.com
Блог: bloga.vibsolutions.com
E-mail: office@vib.bg

Добави новина за ВИБ Сълушънс ООД


noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог