Начало > Компании > D-Link

D-Link

D-Link logo

Основана през 1986, D-Link е световен лидер в проектирането,производството и продажбата на професионални мрежови, широколентови, дигитални, гласови и информационни комуникационни продукти. Следвайки мотото на компанията, "Изграждаме мрежи за хората", D-Link отговаря на световните нужди от дигитални решения, предоставяни на  домашния потребител, малки и средни предприятия и корпоративни среди. 

Основната сила на D-Link са Ethernet мрежите. В действителност, D-Link е световен лидер в предоставяне на експертни мрежови  решения, предназначени за малкия и средния бизнес. От самото начало инженерите на D-Link са проучвали, проектирали и разрабитвали иновативни, базирани на стандарите мрежови решения. Компанията продава своите най-съвременни хардуерни продукти на най-добрите цени. Цената може да бъде решаващ фактор за много нови клиенти, но иновациите, надеждността и услугите, предоставяни от компанията, изграждат репутация на лоялен и коректен търговец. 

Основен фактор за успеха на D-Link е установената и разширяваща се глобална мрежа за дистрибуция, доставяща продукти за повече от 100 страни по целия свят ежедневно. Компанията не се ограничава само до отговор на нарастващото търсене за компютърни мрежи и комуникационни решения, тя предвижва технологиите една крачка напред. Развитието на глобалните канали за дистрибуция в над 100 страни по света доведе до двоен ръст на приходите всяка година, в продължение на 20 години. D-Link отчете над $ 1 млрд. приходи през 2005 г., благодарение на рекордни продажби във всеки географски регион на света.


Новини за D-Link


 • Най-малкият безжичен USB адаптер

  D-Link обяви, че пуска в продажба D-Link Wireless N Nano USB адаптер - едно от най-компактните предложения от този вид на пазара, предлагащо скоростта и покритието на новия безжичен стандарт 802.

 • Ръст в пазарния дял на D-Link в световен мащаб

  D-Link, доставчик на цялостни мрежови решения за корпоративния сектор, малкия и средния бизнес, както и за крайни потребители, обяви, че компанията води класацията в световен мащаб по продажби на Ethernet комутиращи решения (измерени в брой портове) в сегмента на малкия бизнес за 2008 година.

 • Бизнес решения на D-Link получиха IPv6 сертификация

  Комутаторите на D-Link работят перфектно и в среда, изградена от решения на различни доставчици с IPv6 функционалности.

 • Полша, Чехия и Унгария са на опашката по технологии в Европа

  Данните от изследването за D-Link показват, че в Полша и Чехия близо 15 % от домакинствата с връзка към Интернет ползват домашна мрежа с безжичен маршрутизатор.

 • Уеб страници могат да ви отнемат домашния рутер

  Според групата по сигурност, връзката на браузърите с DNS сървъри, засяга много на брой рутери, като тези например Cisco Linksys и D-Link.

 • D-Link пусна на българския пазар уникален медиа плеър

  D-Link, доставчик на цялостни мрежови решения за корпоративния сектор, малкия и средния бизнес, както и за крайни потребители, обяви пускането на пазара на D-Link DSM-330 DivX Connected HD Media Player – първото в света устройство в областта на потребителската електроника, което работи с DivX Connected платформата.


Кавто е мнението ви за D-Link?


Основна информация

Основана: Юни 1986
Седалище: Taipei, Taiwan
Уеб сайт: dlink.com

Добави новина за D-Link


noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог