Как да инсталираме Adobe Acrobat Reader

Acrobat Reader е едно от приложенията, с които всеки компютър трябва да разполага, тъй като това е най-добрата програма за преглеждана на PDF файлове. Инсталацията протича в няколко съвсем просто стъпки. Четете по-надолу за да ги видите и тях или просто прескочете напред и гледайте видеото към статията, в което нагледно можете да видите как става. За визуално представяне на инсталационния процес за използвани браузер Google Chrome и Windows 7 операционна система. Дори и да използвате други, то инсталацията протича по много подобен начин.

Сваляне на Acrobat Reader

Програмата е напълно безплатна и можете да си я свалите от софтуерния каталог на noTrial.info от следния адрес:
http://notrial.info/software/windows/adobe-acrobat-reader/

Стартирайте инсталатора

След като приключи свалянето на инсталационния файл можете да го стартирате направо от бразуера, като кликнете долу в дясно на вашия Google Chrome браузер:

Автоматична подготовка

При стартиране инсталатора прави предварителна подготовка - разархивира необходимите файлове на временно място на вашия диск.

Избор на папка за инсталиране

След като приключи предварителната подготовка инсталатора ще ви подкани да изберете папка, в която да инсталирате Reader-a на Адобе. Папката по подразбиране е достатъчна подходяща в повечето случай. Ако искате да инсталирате програмата в друга папка, то кликнете върху бутона "Change desination Folder..." и изберете желаната папка. За да продължите кликнете на бутона "Next >"

Автоматични ъпдейти

В тази стъпка инсталатора ви пита дали искате програмата да се обновява автоматично. Препоръчително е да изберете "Install updates atomaticaly (recommended)" или на български "Инсталирай ъпдейтите автоматично (препоръчително)". Така програмата ще се ъпдейтва автоматично и вашият компютър ще бъде по-защитени от хакери, които се възползват от дупки в четеца за електронни книги. За да продължите кликнете на бутона "Install >"

Инсталация

След като натиснете въху "Install" ще стартира и самата инсталация на Adobe Reader. Докато тече процеса можете да се информирате какво се копира или какво точно се прави, както и процента извършена инсталация.

Успешна инсталация

Честито! Вече имате инсталиран успешно Adobe Acrobat Reader. За да затворите инсталатора кликнете на "Finish". Това е всичко!

Видео: Инсталиране на Adobe Reader

За тези от вас, на които не им се чете или просто им е по-лесно сме подготвили видео, в което можете да проследите целия инсталационен процес - от свалянето на програмата до финализиране на инсталацията. Приятно гледане!

Статията е публикувана на


Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог