Avira Free Antivirus logo

Avira Free Antivirus

Sat, 10 Nov 2012 12:11:27 +0000

Avira Free Antivirus е правилният избор за всички онези, които търсят решение със сравнително добра производителност и редовни актуализации, за да сте сгурни, че вирусите ще стоят настрана от ценната информация на компютъра Ви.

Разработчиците на Avira винаги е предлагат добре организиран интерфейс, както и най-новите антивирусни решения и Avira Free Antivirus не прави изключение от това правило. За щастие, въпреки че основната задача на антивирусната програма е да се бори вирусите, тя се предлага и с удобен потребителски интерфейс, който ви позволява да правите лесно настройки и персонализации.

Avira Free Antivirus предлага изключително много възможности за настройка. По-напредналите потребители няма да срещнат никакви проблеми да се справят с тях, а начинаещите бързо ще се ориентират и ще разберат, че програмата е лесна за употреба, дори без да си специалист.

По време на инсталацията трябва да имате няколко неща предвид:
Ако имате инсталиран Windows Defender, Avira Free Antivirus ще Ви посъветва да я премахнете преди да продължите. Естествено имате възможност и да не го направите,ако смятате, че употребата на Avira Free Antivirus заедно с Windows Defender е по-добрият избор.
Вторият важен момент при инсталацията на Avira Free Antivirus е решението дали да инсталирате лентата с инструменти на Avira. Това също е опционална възможност и можете да го пропуснете, ако прецените.

Сканирането на компютъра е процес, който изисква минимална намеса от страна на потребителя. Избирате диска, който искате да сканирате, и Avira си върши работата. Сканирането не приключва бързо, но си заслужава да почакате малко в замяна на премахването на червеите. Скоростта на процеса на сканиране като цяло зависи от количеството на данните, съхранени на компютъра Ви - колкото повече файлове има, толкова повече време ще отнеме "прегледът" им.

Avira Free Antivirus обещава защитa от вируси, червеи, троянски коне, както и срещу dialers, rootkits, шпионски и рекламен софтуер. В добавка, има специални инструменти за осигуряване на защита на email-а Ви, както и докато сърфирате в мрежата, плюс отделна защитна стена, за да сте сигурни, че компютърът и данните Ви са в пълна безопасност.

В заключение, антивирусното решение Avira Free Antivirus е може би най-подходящо за тези, на които не им е нужно повече от софтуер, способен да блокира вируси и троянски коне. Интерфейсът е повече от приличен, но ако процесът на сканиране беше малко по-бърз, щеше да бъде наистина страхотно. Въпреки това, предвид, че е безплатна програма, възможностите на Avira заслужават внимание.
Екрани
Началният прозорец на Avira Free Antivirus - уверява Ви, че компютърът Ви е сигуренАко нямате време да чакате пълно сканиране на системата, имате възможност за бърза проверка за вирусиAvira Free Antivirus Ви известява за всичко, което се случва в компютъра Ви, както и ако има нови ъпдейти в базата ù данниНеслучайно споменахме, че настройките и конфигурациите на Avira Free Antivirus са доста. Уверете се самиИ още един екран, посветен на настройките в Avira Free AntivirusДопълнителна информация за Avira Free Antivirus v1.0.5204
Лиценз:Freeware
Сваляния:2971
Developer:-
OS:Windows
Размер:4,360k
Последна версия: Avira Free Antivirus v1.0.5204 Download
Категория:C:\Security\Antivirus
Оценка на noTrial: 5.0
Потребителска оценка: 5.0 от 4 гласа


Каква е вашата оценка за Avira Free Antivirus?

Оценка:


Вашето име (мин. 3 букви):


Вашето мнение за Avira Free Antivirus (мин 10 думи - незадължително поле):


Изпращането на реклам, псувни или лични атаки е забранено.
 Новини за Avira Free Antivirus 


Технология на Intel ще ни отърве от кабелите!
Avast! Free Antivirus 9.0.2016 една от най-добрите антивирусни

Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.
noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог