f.lux logo

f.lux

Mon, 25 Feb 2013 21:38:01 +0000

Имате проблеми със съня? Това е нормално, защото синята светлина от екрана на монитора на компютъра или телевизора ви, действа на мозъка, като по този начин го активизира. Резултатите са, че вие сте под напрежение и тялото ви не може да се отпусне и да си почине.

Тук на помощ идва една малка програмка, която регулира цветовете на монитора ви, като по този начин значително намалява стимулиращия ефект върху мозъка през нощта, а също така и дразненето на очите ви. Представяме ви f.lux

Според експерименти, проведени от учени, ако човек чете на таблета си няколко часа преди лягане, резултатът е, че неговият сън ще се забави с около час. Това означава, че Експериментални изследвания показват, че средно човек, който чете по една таблетка за няколко часа преди лягане, може да откриете, че съня им се забави с около час. Още забележите, как хората текстови през нощта, че зловещ синьо сияние? Или се събуди готова да напише следващата голяма идея, и да се заслепени от екрана на компютъра? През деня, компютърните екрани изглеждат добре - те са проектирани да изглеждат като слънцето. Но, 21:00, 22:00, или 3AM, най-вероятно не трябва да се търси в слънцето. f.lux f.lux определя това го прави цвета на дисплея на вашия компютър се адаптира към времето на деня, топло през нощта и като слънчева светлина през деня. Възможно е дори, че сте отседнали твърде късно, защото на вашия компютър. Можете да използвате f.lux, защото това ви кара да спите по-добре, или бихте могли да го използвате само защото тя прави компютъра ви да изглежда по-добре. f.lux прави екрана на компютъра изглежда стаята си, през цялото време. Когато слънцето залязва, той прави компютъра ви изглеждат вашите вътрешни светлини. На сутринта, прави нещата отново изглеждат като слънчева светлина. Кажи f.lux какъв вид осветление, и къде живеете. После забравят за него. f.lux ще свърши останалото, автоматично.
ЕкраниДопълнителна информация за f.lux v3.10
Лиценз:Freeware
Сваляния:915
Developer:-
OS:Windows
Размер:583k
Последна версия: f.lux v3.10 Download
Категория:C:\Desktop Enhancements\Desktop Utilities
Оценка на noTrial: 5.0
Потребителска оценка: 5.0 от 1 гласа


Каква е вашата оценка за f.lux?

Оценка:


Вашето име (мин. 3 букви):


Вашето мнение за f.lux (мин 10 думи - незадължително поле):


Изпращането на реклам, псувни или лични атаки е забранено.Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.
noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог