GMapCatcher logo

GMapCatcher

Tue, 06 Nov 2012 18:01:22 +0000

GMapCatcher е програмка за сваляне на карти от интернет, които можете да преглеждане офлайн.

GMapCatcher е ефективно и лесно за използване приложение, което има за цел офлайн преглед на карта, като може да показва всяко място върху картата на света.

GMapCatcher е интуитивен и лесен за употреба софтуер, който ви предлага най- подходящите средства за показване на картата на определен географски място, когато не разполагате с интернет връзка.

Интуитивен интерфейс

Лесно и бързо ще успеете да разучите програмата и да започнете да работите с нея. Изисква се само да премине инсталационния процес, след което можете да започнете търсене на карти, които са ви необходими.

Имайте предвид , че картите, които можете да видите с GMapCatcher, когато нямате интернет достъп, са единствено тези, които преди това сте изтеглили на устройството, тъй като програмата не съдържа никакви карти в себе си. Затова, когато за първи път използвате приложението, ще ви е необходим достъп до Интернет, за да изтеглите картите на вашия компютър.

Преглеждане и изтегляне на карти

Основният прозорец на програмата ви позволява да въведете името на града, чиято карта ви трябва. След това натискате бутона "OK" и картата започва да се сваля. Можете да използвате скрола на мишката, за да увеличите изображението. Отделно меню ви позволява да изберете предпочитания режим на преглед: "Карта", "Сателит" или "Терен".

От бутона "Инструменти", можете да изберете операцията, която искате да изпълните. Възможностите, които имате, са "Сваляне" или "Експорт на карти", като въведете координатите на метоположението, мащаб в кв. км, различни нива на приближение с минимална и максимална стойност.

GPS опции и функции

Имате възможност за дейности като "Track control", който използва предварително добавени GPS координати или извеждат допълнителен GPS прозорец, в който можете да видите ширина, дължина, скорост, надморска височина и някои други детайли, ако имате GPS устройство, с което да се свържете.

Освен това, GMapCatcher ви позволява въвеждане на ширината и височината на картата, от които имате нужда, възможност за коригиране на нивото на приближаване и отдалечаване, мерните единици, съпоставени с централната точка. Можете да коригирате места и маркери, да добавяте или премахвате тези, които вече не използвате.

Преглед на карти офлайн , когато имате нужда

В крайна сметка GMapCatcher е доста удобен и полезен, тъй като ви дава възможност да имате налични карти с висока разделителна способност, свалени от интернет, които по-късно можете да използвате, за да се ориентирате, когато пътувате например и нямате интернет.

GMapCatcher може да поддържа карти от различни сайтове като:
CloudMade, OpenStreetMap, Yahoo Maps, Bing Maps, Nokia Maps, SkyVector.

Програмата показва картите, като използва графичен потребителски интерфейс. Потребителят може да види всички карти, които веднъж е изтеглил, докато е офлайн. GMapCatcher не изисква JavaScript за преглед картите.

GMapCatcher може да работи под Windows, Linux и Mac OSX

.Екрани
От вече свалените карти можете да изберете коя да видите офлайнИзбирате място по име, за което искате да свалите картаМожете да свалите карта и по зададени координатиУказвате големината на файла и мястото на компютъра, където желаете да се свали картатаДопълнителна информация за GMapCatcher v0.8.0.5
Лиценз:Freeware
Сваляния:1897
Developer:-
OS:Windows
Размер:9,573k
Последна версия: GMapCatcher v0.8.0.5 Download
Категория:C:\Education\Science
Оценка на noTrial: 5.0
Потребителска оценка: 5.0 от 1 гласа


Каква е вашата оценка за GMapCatcher?

Оценка:


Вашето име (мин. 3 букви):


Вашето мнение за GMapCatcher (мин 10 думи - незадължително поле):


Изпращането на реклам, псувни или лични атаки е забранено.Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.
noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог