Comodo IceDragon Internet Browser logo

Comodo IceDragon Internet Browser

Sun, 23 Nov 2014 01:42:14 +0000

Comodo IceDragon е бърз и гъвкав интернет браузър, базиран на Mozilla Firefox, който предлага подобрени сигурност, производителност и възможности над основното ядро, върху което е изградена. Браузърът е напълно съвместим с плъгините и разширенията за Firefox, като по този начин IceDragon съчетава свободата и функционалността на Firefox с несравнимата сигурност и поверителност на Comodo.

Предимства на интернет браузъраComodo IceDragon

Сканираща технология за злонамрен софтуер SiteInspector

Функцията за сканиране на линкове SiteInspector ви позволява да проверите дали дадена уеб страница съдържа злонамерен софтуер още преди да сте я посетили. За да сканирате страница, която изглежда подозрително, просто щракнете с десния бутон върху връзката на тази страница и кликнете върху "Scan Link". Като алтернатива, бутонът SiteInspector в горния ъгъл на IceDragon позволява незабавно да сканирате страницата, която разглеждате, за да разберете дали съдържа вируси или друг зловреден софтуер. Когато сканирането приключи, ще видите подробна информация за безопасността сайт, данни за регистрацията на домейна, административни контакти и история на сканирания за зловреден софтуер на този уебсайт.

Услуга SecureDNS

На потребителите на IceDragon се предоставя възможността да използват DNS (Domain Name System) сървърите на Comodo, безплатно. Това води до редица предимства, включително:
- уеб страниците се зареждат по-бързо - Comodo работят с огромна мрежа от напълно излишни DNS сървъри, намиращи се в оптимални места по света. Това означава, че исканията за разглеждане на уеб страници винаги се изпълняват от DNS клъстера с най-висока производителност, който се намира най-близо до вас. Резултатът е, че уебсайтовете зареждат по-бързо, отколкото ако продължите да използвате DNS сървъра, предоставен от вашия интернет доставчик (който споделяте с всички други техни клиенти).
- по-безопасно сърфиране в интернет - SecureDNS помага на потребителите да запазят сигурността си онлайн чрез фнкцията за филтриране на домейните със зловреден софтуер. SecureDNS препраща в реално време списък с блокирани зловредни сайтове. Те включват фишинг сайтове, малуеър сайтове, шпионски сайтове и паркирани домейни, които съдържат прекомерно много реклами. Когато се опитвате да получите достъп до сайта, включен в списъка като такъв с потенциално застрашаващо съдържание, ще бъдете предупреден. Тази инфраструктура с висока сигурност намалява и излагането на DNS атаки.

Интеграция със социални медии

Открили сте интересна страница или видео? Специалният бутон на IceDragon за социални медии прави лесно незабавното споделяне на вашите открития в интернет с приятелите ви във Facebook, Twitter или LinkedIn.

Поверителност и подобрения на производителността

IceDragon представя някои промени по ядрото на Firefox, с чиято помощ изгражда подобрена сигурността и производителност. Те включват премахване на краш репортите и изпращането на данни за производителността, премахването на снипет услугата, изцяло нова актуализация на модулите и много други подобрения. Това прави интернет браузъра IceDragon най-бързата и най-сигурната версия на Firefox в последно време.

Проектиран с мисъл за потрбителя

Интерфейсът на IceDragon не само изглежда добре - той е резултат от хиляди часове внимателни тестове за ползваемост. Добавено е всичко необходимо на видимо място, за да сте сигурни постигнете това, което искате. И то бързо!

IceDragon е основан на проекта с отворен код Firefox, базиран на Firefox 26.0.0.2
Екрани
Инсталация на Comodo IceDragon Internet BrowserComodo IceDragon Internet Browser - по-бърз и по-сигурен интернет браузърПовече сигурност онлайн с Comodo IceDragon Internet BrowserДопълнителна информация за Comodo IceDragon Internet Browser v
Лиценз:Freeware
Сваляния:
Developer:-
OS:Windows
Размер:
Последна версия: Проверете по-късно.
Категория:C:\Internet\Browsers
Оценка на noTrial: 5.0
Потребителска оценка: 5.0 от 0 гласа


Каква е вашата оценка за Comodo IceDragon Internet Browser?

Оценка:


Вашето име (мин. 3 букви):


Вашето мнение за Comodo IceDragon Internet Browser (мин 10 думи - незадължително поле):


Изпращането на реклам, псувни или лични атаки е забранено. Новини за Comodo IceDragon Internet Browser 


10 нови стартъп компании ще бъдат създадени през 2015
Internet Explorer се връща на сцената
Facebook започва реализацията на Internet.org
Умни устройства хакнати да изпратят над 750 00 зловредни имейли
google chrome Chrome е най-използвания браузър
35% от американците притежават таблет
Каква в същност е идеята на internet.org?
Windows 8.1 идва с интегриран Skype
Пазарният дял на Chrome, почти колкото IE и Firefox взети заедно
Internet Explorer 10 задмина Firefox 21

Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.
noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог