Младежкият фестивал On! Fest започва утре!

15.09.2011 03:11
След мъничко повече от ден ще започне младежкият фестивал On! Fest.

Събитието ще се проведе в рамките на петък, събота и неделя тази седмица.

Откриването ще е подобаващо, като час след отварянето на вратите в 18:30 ч. ще започнат да свирят тежките групи Collapso и Bastardolomey .В 21:30 ч. ще е черешката на петъчния ден, като ще можете да се насладите на Napalm Death. След ветераните сцената ще вземат Therapy?, Svetlio & The Legends и D.S.O.L.

След това ударно начало на фестивала, ще имате няколко часа за сън, като вратите отварят за втория ден в 10 часа. Едновременно в 11 часа започват куп събития, сред които Dance ON!, Graffiti ON!, LAN Party, овърклок турнир, Street ON!, игри с карти и още много други!

Пак в 11 часа ще започнат и квалификациите за Световните кибер игри на FIFA 11, StarCraft II, Counter Strike и др. Ние сме медийни партньори на това събитие – така че бъдете сигурни, че ще го отразим подобаващо!

Oсвен всичко това, в 11 часа ще започнат и лекциите Aniventure ON! и Game Dev Summit.

След това бомбастично начало, можете да сте сигурни, че Inter Expo Center, където ще се проведе фестивалът, ще гъмжи от живот. По време на деня, всички тези събития и някои, които е възможно да сме забравили (все пак са толкова много!) ще навлизат в своите нови етапи.

За доброто настроение ще спомагат и групите, които ще свирят на живо, докато се кефите на ON! Fest.

След изтощителното наблюдаванеи участие в секторите за игри, танци, графити и други, ще имате възможността да се насладите на Drum and Bass маратон, който ще започне в 21:00 ч. и ще продължи до ранни зори!

Във втория ден, всички събития от първия ще продължат с пълна сила. Вратите отново ще бъдат отворени в 11 часа, като по-късно през деня ще разберем кои ще са нашите участници на Световните кибер игри за тази година, които ще се проведат през декември в меката на професионалния гейминг – Южна Корея.

Разбира се, паркур и фрийрън представянията, показването на танцувални движения, графитите, Cosplay конкурса и др. ще се състоят едновременно през целия ден, така че няма да ви бъде оставена и 1 свободна минутка, в която да се чудите какво да правите. Ще има и лекции на Game Dev Summit, които ще поставят малко по-сериозен акцент върху това иначе тъй забавно младежко изложение.

В края на последния ден отново ще има музикален елемент, но той няма да е толкова тежък като метъл групите в петък и Drum and Bass диджеите в събота. Става дума за тийн парти, което ще започне в 18:00 часа. В него музикалните стилове ще са Hip-Hop, Dubstep & Beatbox – прекрасен начин за завършване на подобно изпълнено с адреналин преживяване.

Първия по рода си ON! Fest ще завърши в 22:00 часа, като ще ви даде възможност да отпочинете от всичко, което сте видели. Нали се досещате – понеделник все пак си остава работен ден и човек трябва да си почине след такава тежка доза забавления!!!

авто: , последно обновена: 13.06.2012 19:28:17
Новини по темата


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:


информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле

Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!
noTrial.info в Google+noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог