Накратко за Google Engage Day - България

27.09.2012 14:24
Най-накрая слънцето изгря и на нашата малка уличка и Google направиха първото си официално събитие у нас - Google Engage Day.

Днес беше първото официално събитие на Google в България - Google Engage Day. Google специално обявиха, че празнуват 14-тия си рожден ден у нас със старта на Google Engage за агеции.

Целта на Google Engage Day беше да се представи платформата Google Engage за агенции и да се запознаят дигиталните, медийните и уеб агенциите, както и freelancer-ите с възможностите и предимствата й.

В програмата на събитието бяха включени локални представители на Google (Директор на Google Турция - Bulent Hicsonmez, Маркетинг мениджър и Google Engage координатор за България - Бранимир Йосифов, Adwords акаунт мениджър за България - Катерина Арнаудова), а също така и управители на компании с успешни бизнес практики в управлението на клиентски акаунти в Google Adwords в Европа (CEO на e-Wolff Patrtrik Wolff от Германия, Co-MD на Performance Media Jacek Chruściany от Полша, COO на Escape Miroslav Varga от Хърватия и Управителя на Iteractive Share Мартин Попов от България).

Първата част на Google Engage Day представи накратко какво можем да очакваме от събитието, а Bulent Hicsonmez направи изключително интересна презентация за развитието на онлайн пазарите в Турция.

За обедната почивка освен богатото меню, организаторите бяха подхотвили своеобразна игра с checkpoint-ове, всеки от които представяше различна услуга на Google, в това число Google Earth, Google+, Google Chrome и други. Участниците се редяха на опашка да вземат заветните стикерчета с буквите на Google, за да получат изненада (която беше два листа А4 Google и Android лепенки). Типично в Google стил имаше още кътове за забавления с различни игри.

След почивката Patrick Wolff, Jacek Chruściany, Miroslav Varga и Мартин Попов направиха серия от интересни презентации с идеи и съвети как се прави успешен бизнес с помощта на Google Adwords. Стана дума за това как да изградим медийна агенция и да изберем добър екип, как да привличаме по-големи клиенти, за какво можем да използваме Adwords, освен за реклама на клик и други съвети и добри практики, подкрепени със забавни примери от практиката на всеки от лекторите.

След още една кратка пауза Катерина Арнаудова направи презентация на платформата и възможностите за управление на рекламите в нея, както и даде малко повече информация за взимането на сертификати и защо са нужни те.


По статията работи: , последно обновена: 28.09.2012 08:26:34
Новини по темата

Google стана на 10 години

Google стана на 9 години

Google приготвя подводни кабели. Една стъпка напред към Gphone?

Google под прицел - личната ви информация е в опасност!

"Израел е зъл", казва Google

Защо Google "прегръща" Windows Vista толкова силно?

Google неправилно маркира сайтове като опасни

Google полагат кабел под Тихия океан?

Най-доброто от Google


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле





Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!
noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог