Какво искат да видят потребителите от наследника на Samsung Galaxy S4?

10.05.2013 11:41
Технологиите в съвремения свят все повече се развиват и това не бива да ни учудва. Традиционните мобилни телефони все повече стават отживелица, а на пазара се налагат смартфоните, пълни със всевъзможни и дори ненужни екстри.
Безспорно, един от най-добрите и популярни смартфони е Samsung Galaxy S4, който е съчатал в себе си толкова много глезотийки, че на практика няма какво да се добави. Въпреки това обаче, всички ние никога не сме доволни от това, което имаме и винаги искаме още и още. Подобно е и положението с иновативната джаджа на корейския производител, като потребителите вече намекнаха на Samsung, какво ще искат от следващият модел Galaxy S5.
Едно от нещата, които са най-важни за всяко мобилно устройство е дизайна. Лошото в случая е, че корейския гигант винаги залага на по-евтина пластмаса, което от части дразни потребителите. Конкуренцията залага на по-елегантни решения, като алуминий или други алтернативни и леки варианти и Samsung трябва да направят нещо по въпроса. Другият основен проблем е батерията, която винаги не е достатъчно мощна. Според потребителите, капацитета на батериите трябва да се повиши до 4000mAh, а промяната много скоро може да е факт. Не трябва да се забравя и за звука на самият смартфон. Когато сте дали толкова пари за една джаджа, искате всичко да е изрядно, а от Samsung трябва да подобрят нивото на своите тонколонки и да вземат пример от HTC. Въпреки че дисплея на Galaxy S4 е един от най-добрите на пазара, това отново не е достатъчно и в следващите модели би трябвало да се наблегне на 3D дисплей, който да предложи много нови и интересни възможности. На последно място, но не и по важност, корейският производител трябва да помисли за софтуера и отделните приложения.

По статията работи: , последно обновена: 10.05.2013 11:43:50
Новини по темата

Водоустойчиво покритие защитава смартфоните на бъдещето

iPAD и компютрите изискват специално внимание към очите

Краят на HTCSense.com на първи май

Facebook има около 58 милиона мобилни потребители месечно

Android достигна почти един милион активирания дневно

Смартфоните генерират 10% от Интернет трафика за миналата година

Android държи 47.3% дял на пазара на смартфони

51.2 милиона ще гледат видео съдържание на своите смартфони през 2012

Angry Birds с над шест и половина милиона изтегляния покрай Коледа


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле














noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg