LG G Flex идва в Европа по коледа?

02.12.2013 17:19
Новият смартфон на LG - G Flex е може би най-атрактивният модел на компанията, но към този момент той се продава единствено в Корея, като това е голям минус както за производителя, така и за потребителите по целия свят.
Сега обача стана ясно, че LG ще пусне иновативният си модел и на европейският пазар, а това се очаква да се случи към средата на декември, което е перфектният момент, като се има предвид че точно тогава навлизаме в една празнична седмица. Френският мобилен оператор - Orange, потвърди тази новина, като ще пусне много скоро извитият смартфон в търговската си мрежа.

LG G Flex разполага с мощен 4-ядрен процесор Snapdragon 800, който работи на 2.2 GHz, голям 6-инчов OLED дисплей, който е извит и естествено е HD, 13-мегапикселова камера и 32 GB вградена памет. Това уникално устройство е допълвано от 2GB RAM, 3500mAh батерия и операционна система Android 4.2.2, като корейският гигант не е пропуснал NFC-технологията, както и допълнителните екстри от рода на Wi-Fi 802.11ac и Bluetooth 4.0.

Все пак още не е известно на каква цена ще се появи G Flex, но по всичко личи, че този смартфон няма да е евтин и ще е насочен към високия ценови клас.

По статията работи: , последно обновена: 02.12.2013 19:13:12

 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле














noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg