Motorola работят върху нов фаблет

14.10.2013 13:47
Фаблетите все повече започват да се превръщат в едни от най-предпочитаните мобилни устройства, а след успеха, който пожъна Samsung Galaxy S, сега и от Motorola са решили да се наложат в тази ниша.
Според последната информация, американският производител работи върху фаблет, който ще е с 6.3-инчов дисплей. Името на предстоящото устройство ще бъде Xplay, а големият му дисплей ще го изправи в пряка конкуренция с Xperia Z Ultra на Sony. За момента няма почти никаква информация около техническите спецификации на Motorola Xplay, като официалната му премиера ще бъде най-вероятно през началото на 2014 г.

Следващата година ще започне с много интересните изложения CES и MWC, като тогава ще видим всички иновативни идеи на водещите производители. Видно е обаче, че съвместната работа между Google и Motorola е доста преспективна и за двете компании, като вече станахме свидели на няколко добри идеи, както и на смартфона Moto X. Очаква се, че паралелно с Xplay ще бъде представен и нов смартфон, който ще е под името Droid Quantum. За него също няма никаква информация, но разбира се в следващите месеци със сигурност ще изтекат данни за предстоящите мобилни устройства.

По статията работи: , последно обновена: 14.10.2013 14:22:03

 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле














noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg