"Фактуриране" с коледна оферта!

16.12.2010 10:18
Вземете на по-ниска цена един от най-добрите софтуерни решения за малък и среден бизнес

  За тези от вас, които не са запознати - „ФАКТУРИРАНЕ” е сравнително нов софтуерен продукт, който се отличава с изключителната си гъвкавост и удобство при работа. Основната му цел (както си личи от името му) е лесното и безупречно фактуриране (т.е. издаване на фактури). Програмата е обезпечена с мощен програмен алгоритъм съчетан с приятен за работа графичен интерфейс, което я правят уникално по себе си софтуерно приложение.  

  Чрез „ФАКТУРИРАНЕ”  могат да бъдат издадени документи  като фактури, проформа-фактури, стокови разписки и протоколи.  Предвидена е номенклатурна база със стоки и услуги, клиентска база (контрагенти), списък с банкови сметки и различни предефинирани мерни единици.  

  Осъществена е и възможност за извършване на най-различни видове справки за издадените документи по различни критерии като например: по вид на документи, по клиенти, по период, избран начин на плащане, сума и т.н. За вашето спокойствие е предвидена и функция за бързо и лесно архивиране на данни, което улеснява правенето на цялостен архив и съхраняването му на външен носител като например USB памет, външен диск или друг вид запаметяващо устройство. За тези от вас, които споделят с други колеги един компютър на работното си място е опцията за заключване на програмата. По този начин може да се ограничи достъпа до данни в нея и да се предотвратят евентуални злоупотреби.  

  Програмата  „ФАКТУРИРАНЕ” е снабдена с разширени възможности за настройка. Можете да попълните допълнителна информация за вашата фирма, да зададете стартови номера на фактури, проформа-фактури, стокови разписки и протоколи, да посочите предпочитан начин на плащане, съставител и банкова сметка, да определите мястото на десетичната запетая при ценообразуването на артикули в базата, да поставите фирменото си лого при отпечатване на фактури. За по-напредналите потребители са предвидени предварително определени клавишни комбинации за бърз достъп заедно с възможност за тяхното модифициране. Чрез полетата за e-mail настройки можете да въведете собствен POP3/SMTP e-mail адрес, като по този начин ще можете да изпращате електронни фактури директно през интерфейса на програмата „ФАКТУРИРАНЕ”. Като допълнително улеснение за всички наши клиенти можем да добавим възможностите за отбелязване кои проформа-фактури са платени и кои не. Възможно е дори автоматично създаване на фактура-оригинал въз основа на вече издадена проформа-фактура. 

  Ако въпреки  всичко все още не сте готови да направите решителна стъпка и да преминете към съвременен софтуер, който да облекчи работното ви ежедневие - изпробвайте софтуера напълно безплатно. Демонстрационна версия е достъпна за сваляне от нашия уеб сайт на адрес http://fakturirane.eu/download/

  До този момент едногодишен лиценз струваше 80 лв. С нашето празнично предложение вие може да спестите цели 68 лв., защото сега едногодишния лиценз (за едно физическо или юридическо лице) струва само 12 лв. Достатъчно е при попълване на заявка за издаване на сертификат в полето „Код за отстъпка:” да въведете промоционалния код „KOLEDA”. По този начин ще можете да се възползвате от ценовото намаление на софтуерния продукт.

авто: , последно обновена: 16.12.2010 10:18:53
Новини по темата

"Фактуриране" с коледна оферта!


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле





Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!
noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог