И iPhone-ите ще бъдат пластмасови

11.07.2013 07:03
Феновете на Apple отдавна очакват бюджетен телефон, който да е достъпен за по-голям брой потребители, а американският гигант вече е готов да предложи този вариант. Разочароващото обаче е, че евтиния iPhone ще бъде с нетрадиционен пластмасов корпус.
Китайското издание Techdy, твърди че разполага с достоверна информация за дългоочаквания смартфон и дори публикува предполагаеми снимки. Формата на самата джаджа също ще е нещо ново за компанията от Купертино, а относно пластмасата се предполага, че тя ще бъде изключително качествена и издържлива. Е, все пак това си е пластмаса и не е ясно до колко, потребителите ще бъдат впечатлени от този факт, защото на практика с този ход, Apple се доближава до идеологията на Samsung, а именно различният дизайн привличаше потребителите.
Освен пластмасовия корпус, новият iPhone ще разполага с 4-инчов дисплей, но от компанията не разкриват останалите параметри на смартфона. Интересното е, че конекторите за зарядното и слушалките няма да са в горната част на смартфона, а в долната, което също е нов ход за Apple. Анализаторите предполагат, че бюджетният iPhone ще бъде много търсен в доста страни, където населението е жадно за технологични иновации, но с ниски доходи. Хората, които могат да си позволят флагменските модели на iPhone не са много и може би евтиният вариант ще бъде доста по-търсен от оригиналния, но все пак за момента всичко е върпос на гледна точка и предстои да видим с какво ще ни изненада Apple.

По статията работи: , последно обновена: 11.07.2013 07:16:53
Новини по темата

 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле














noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg