Как вървят продажбите на Sony PlayStation 4

07.12.2013 20:38
Sony PlayStation се радва на изключително голям интерес след официалната премиера на конзолата, като от компанията си поставиха за цел да продадат 5 млн. устройства до март месец 2014 г.
Изненадващо или не, до момента от PS4 са продадени над 2.1 млн. бройки, като дори конзолата не е достигнала до целия свят. Само в първият ден, след официалната премиера в САЩ бяха продадени 1 млн. броя, а 2 дена след премиерата в Европа бяха продадени още 700 000 PS4.

В Германия пък дори се стигна до меле в магазин за PlayStation 4, което показва колко сериозен интерес има към конзолата от геймърите. Премиерата на PS4 в Япония пък ще бъде чак на 22-и февруари, като и там със сигурност ще има огромен интерес.

От компанията едва ли са разчитали, че ще направят подобен фурор, въпреки че на конзолата са заложени големи надежди.Японският производител най-вероятно ще постигне поставената цел за продажби, а ако нещата се развиват със същите темпове, то цифрата може да бъде дори двойна. Все пак навлизаме в Коледните празници, където потреблението се увеличава главоломно, така че бъдещето за Sony изглежда много светло.

По статията работи: , последно обновена: 07.12.2013 20:46:33

 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле














noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg