Какви са недостатъците на iPhone 5S?

18.10.2013 18:50
Дългоочакваният iPhone 5S най-после е на пазара, но множество специалисти са разочаровани от последното творение на Apple. Гиганта от Купертино имаше на разположение достатъчно време, за да ни предложи нещо уникално, но това така и не се случи.
Няма спор, че iPhone 5S е един от най-добрите смартфони, но все пак конкуренцията на пазара е огромна и всеки производител трябва да се стреми към най-доброто. Samsung се наложи като водеща марка в бранша, но и LG, HTC и Xperia на Sony, също са много упорити и набират все по-голяма популярност. Като се вземе предвид, че Apple последни анонсираха своя флагман, то очакванията на потребителите бяха много високи и всички бяха подготвени за нещо съвършено.

Е, вложените в самият смартфон материали са наистина доста качествени, като процесорът и камерата са значително подобрени от iPhone 5. Оказва се обаче, че дисплеят е основният проблем на iPhone 5S, тъй като бяха отркити много неизправности. Сега от Consumer Reports са направили нови тестове с дисплея на Apple-ската джаджа, като споделят, че качеството на изображението и контраста са далеч под тези на конкурентите LG G2 Samsung Galaxy S4. От Apple използват технологията Retina-дисплей, но и това не е помогнало в случая. Друг минус на дисплея е неговата големина, която е едва 4-инча, а вече почти всички потребители търсят по-големи екрани от 5 или повече инча.

От Consumer Reports докладваха за още един сериозен проблем при iPhone 5S и това е батерията. Другите компании на пазара залагат на доста по-издържливи батерии, като лидер в тази област е Motorola с модела Moto X.

По статията работи: , последно обновена: 18.10.2013 19:09:52

 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле














noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg