Перфектният звук за вашата дневна

08.06.2009 03:33
Лидерството на LG в аудио продуктите е ясно демонстрирано с великолепното звуково представяне на HT964TZ

LG Electronics, безспорен лидер на международния пазар на плоскопанелни дисплеи и аудио и видео продукти, представи HT964TZ – първата система за домашно кино, която включва седем различни саунд режима, между които “Night Mode” и “Game Equalizer”. Тези настройки, намиращи се в галерията LG Sound Gallery, предлагат точния звук за точното време.

“При създаването на LG HT964TZ се фокусирахме върху това да доставим идеално качество на звука за всички случай”, сподели Симон Канг, Управителен директор и президент на LG Home Entertainment Company. “Искахме клиентите ни да се потопят в изцяло в тяхната любима музика, филми и други форми на развлечение. Когато слушат музика, те трябва да се почувстват все едно са в концертната зала, а когато гледат филми, да създават у зрителите усещането, че наистина са там и съпреживяват случката. С HT964TZ ние пренасяме цялостното изживяване от кино залата във вашия дом.”

Системата Digital Sound Processor създава автентично аудио изживяване. Това позволява на HT964TZ да постигне много по-реалистичен звук, който покрива по-широк спектър. LG прави още една крачка напред, като премести сублуфърите отпред вместо отстрани на колоните, за да постигне по-дълбок, естествен бас с по-бърза степен на доставка. Като допълнение към всичко това, системата HT964TZ е специално тунингована от г-н Марк Левинсън, гуруто на висококачественото аудио повече от 35 години.

LG HT964TZ е не само удоволствие за ушите, но също и за очите. Той е същинско произведение на изкуството с тънкия си и минималистичен дизайн, който перфектно се вписва в всяка обстановка. Ексклузивните колони във форма на чаши за шампанско светят в тъмночервено, като с това допълнително придават емоционална нотка към всяко обзавеждане, а острите ръбове на централната овална колона са закръглени и загладени, създавайки необходимата дълбочина, за да се пренася звука на по-широка територия. Гърбът на тази колона е с лека извивка, за да сведе до минимум смущенията в звука и да създаде по-силен резонанс. Допълнителна нотка на лукс придава лъскавата черна рамка. Тези елементи допълват дизайнът на почти всеки хол.

Богатият звук и изтънчен стил на LG HT964TZ са в комплект с изобилието от функции. Звуковата галерия на LG с вграден професионален Дигитален звуков процесор осигурява винаги идеален звук, висока яснота в диалога и създава многоканален съраунд ефект. Звуковата Галерия предоставя редица настройки за възможности за забавление като филми, игри и музика.

HT964TZ е еднакво добър както в възпроизвеждане на видео, така и на аудио съдържание, предлагайки изключително качество на картината през цялото време. Той поддържа 1080р Full HD през HDMI с повишено мащабиране, като позволява на стандартните DVD и HD филми да бъдат гледани с повече от 6 пъти повече яснота и прецизност в сравнение с тези на стандартното видео.

LG HT964TZ притежава HDMI изводи, идеални за връзка с което и да е устройство от игрови конзоли до приемници за телевизия по интернет. Още повече, че тези външни устройства са само на едно кликване разстояние с удобния “SIMPLINK” на LG, което позволява всички свързани устройства да се управляват лесно само с едно дистанционно. Буксата за i-pod позволява лесен достъп до дигитални музикални колекции, като прави HT964TZ първата система за домашно кино в индустрията, която има съвместимост със iPhone.

Любителите на музика могат да ѝ се наслаждават от всякакви видове носители, включително MP3-плейъри, мобилни телефони и лаптопи чрез извода за портативни аудио устройства. Като допълнение към всичко това, функцията USB Direct Recording, USB директно записване, ни дава възможността за мигновено конвентиране на какъвто и да е вид аудио информация в mp3 файлове и да ги запази в паметта на USB-то за едно изживяване на домашно кино, което придава нов смисъл на израза “ удобно забавление”.

авто: , последно обновена: 27.06.2012 11:32:11
Новини по темата

LG G2 мини ще бъде пуснат следващия месец

LG Electronics пусна своя нот смартфон LG G2 в червено и златисто

LG има големи очаквания за предстоящия LG G2

LG разработва базиран на Android таблет

Големи електронни компании са обвинени в подправяне на цените

Перфектният звук за вашата дневна

Батерия на телефон уби човек


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле





Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!
noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог