Наслаждавайте се на любимата си музика по начина, по който желаете

27.01.2009 07:57
Sony Ericsson с нов телефон - W508 WalkmanTM

Демонстрирайте стила си с W508 WalkmanTM телефона, създаден специално за лесно и удобно адаптиране към личните ви предпочитания. С неговите осем сменяеми Style-UpTM панели, както и със SensMeTM, потребителите могат да персонализират W508, за да отговаря на настроението им и да им предоставя истинско интерактивно изживяване.

Лас Вегас, САЩ - 7 януари 2009 г. - Наслаждавайте се на музиката по начина, по който желаете, с W508 WalkmanTM телефона. С W508 потребителите могат да имат най-интерактивното мобилно изживяване по уникален начин за всеки един от тях с умни технологии като Shake control /контрол чрез разтърсване/ и Gesture control /жестов контрол/, SenseMeTM и TrackIDTM, както и с още нещо - един допълнителен Style-UpTM панел.

"W508 WalkmanTM телефонът доразвива нашата емблематична WalkmanTM линия и успешния модел W380.", каза Алекзандър Кардън, глобален продуктов маркетинг мениджър (музика) в Sony Ericsson. "За онези, които обичат да демонстрират стила и индивидуалността си чрез мобилния си телефон, ние мобилизирахме нашия творчески екип от дизайнери да създадат стилни сменяеми панели, за да може W508 да предложи едно истинско интерактивно и индивидуално изживяване."

Функциите Shake control и Gesture control ви дават възможност сами да станете DJ само с едно движение на китката - усилете звука или включете shuffle функцията само с едно бързо разклащане на телефона. Алармата на будилника ли чувате? Отложете я или изключете звука й с едно помахване на ръката без да се налага да търсите бутона за изключване.

W508 разполага и с популярни WalkmanTM функции като SensMeTM, за да слушате музика според настроението си, и със сензорни бутони, разположени на капака, за да пускате, спирате или прехвърляте песни. 3.2-мегапикселова камера, HSDPA и 1GB M2 карта допълват W508 предложението за всеки почитател на най-актуалните тенденции.

Не можете да спрете да си тананикате онази песен, но нямате идея как е озаглавена? Използвайте TrackIDTM с текстова търсачка и ще разполагате с отговора само с едно натискане на бутон. В W508 ще намерите и достъп до PlayNowTM arena, предоставяща пълен набор от мобилни забавления, които можете да свалите с мобилния си телефон - уникални теми и wallpapers, традиционни и специално създадени тонове на звънене и музикални мелодии, цяло богатство от безплатно съдържание и разбира се DRM-free песни и TrackIDTM класации от цял свят.

Новият W508 WalkmanTM

Мой стил WalkmanTM

Един допълнителен Style-UpTM панел в комплекта - променяйте мобилния си телефон според настроението си WalkmanTM плейър HSDPA - сваляйте съдържание бързо чрез едно по-пълноценно уеб изживяване Сензорни музикални бутони на капачето - сменяйте лесно и удобно песните TrackIDTM с текстова търсачка - намерете любимите си песни за секунди PlayNowTM arena - персонализирайте мобилния си телефон с уникални тонове на звънене и wallpapers Shake control /контрол чрез разтърсване/ - прехвърляйте песните си само с едно движение на ръката Gesture control /жестов контрол/ - махнете с ръката си над W508, за да заглушите входящо обаждане или да отложите звъненето на алармата на будилника без дори да докосвате телефона. W508 WalkmanTM подържа HSDPA 2100 и EDGE 850/900/1800/1900. W508a подържа HSDPA 850/1900/2100 и EDGE 850/900/1800/1900. W508 WalkmanTM ще бъде наличен на някои пазари от второто тримесечие на 2009 г. в цветовете Метално сиво и Поетично бяло.

авто: , последно обновена: 20.06.2012 23:49:19
Новини по темата

Ето го новият шеф на Nokia

Невероятно, но факт! Мобифоните се завръщат!

Ура! Вече можете да изтеглите Angry Birds Go!

OwnFone пусна в продажба специален телефон за деца

Lenovo купува NEC Mobiling?

Motorola подготвят смартфон от висок клас със сапфирен дисплей

Новите батерии със суперкондензатори ще се зареждат за секунди

Embrace+ - новата "умна" гривна

Телефона ни вече ще служи и за кредитна карта


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле





Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!
noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог