YotaPhone в Англия на цена от £419

20.03.2014 09:40
От днес потребителите на мобилни телефони в Обединеното кралство, могат да закупят нов смартфон, базиран на Android в страната, под формата на YotaPhone от Yota Devices.

Телефонът е бил пуснат официално миналата година с два 4.3-инчови екрана, а именно LCD, един на отпред и дисплей и за електронна хартия на гърба. Вече е пристигнал в различните пазари там.

Днес е бил пусната в Обединеното кралство, на цена от £ 419 ($ 695 / € 499). Може да бъде закупен и чрез уебсайт Yota Devices ".

Фирмата продава на новия си мобилен телефон, отключен към всички SIM, което означава, че потребителите ще могат да се възползват от възможностите в мрежите на всеки безжичен оператор в страната.

YotaPhone може да не е най-опасното нещо в кутията поради високата си цена, но пък пристига със серия от функции, с които други смартфони там не разполагат.

Най-важният от тях е екрана с електронни бележки на гърба, и който позволява на потребителите да виждат актуализации, четат новини, и други подобни, без да използват батерия.

Компанията хвали този дисплей, че е способен да предложи от 7 до 10 пъти повече време за ползване в сравнение с основния дисплей.

"Обикновеният потребител отговаря на обаждания и активира своя смартфони повече от 150 пъти на ден", казва Влад Мартинов, изпълнителен директор на Yota Devices.

Защо? Потребителите се притесняват, че съобщенията или информацията, от която се нуждаят или искат е скрита зад черния екран на телефона. Това е огромно разсейване и може да възпрепятства смисленото взаимодействие с нашите приятели, семейства и колеги."

Смартфонът също така идва с 1.7GHz двуядрен Snapdragon S4 процесор, както и с 2 GB оперативна памет, която трябва да достави доста прилични нива на производителност за всички потребители.

В същото време, телефонът разполага с 1800mAh батерия, 64GB вградена памет, както и Android операционна система 4.2.2 Jelly Bean.

Другият екран не може да се използва като основен дисплей, което означава, че потребителите няма да могат да работят с Android приложения на него. Въпреки това, разработчиците могат да създават софтуер, който ще се възползва от този екран, и Yota устройствата са на разположение на SDK затова.

Едно нещо, което потребителите също така искат да знаят е, че компанията дойде на Mobile World Congress през миналия месец с второ поколение YotaPhone и тя планира да го предостави през четвъртото тримесечие на годината.

Новият телефон ще поддържа по-високи хардуерни спецификации , заедно с чисто нов дизайн, който включва по-заоблени ъгли и ръбове.
По статията работи: , последно обновена: 20.03.2014 09:40:47
Новини по темата

Откриха първия троянски кон в Android телефон

Анализатори с положителни отзиви за Blackberry Torch

Доставките на Android чупят всички рекорди

Google пуска Android 2.2 SDK

LG разработва базиран на Android таблет

Samsung разкрива плановете си за Galaxy Apollo

Samsung обяви новия си телефон с Android

Microsoft cъздава първото приложение за Android

Google създаде Gesture Search


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле





Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!
noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог