Adguard Web Filter logo

Adguard Web Filter

Fri, 09 Nov 2012 23:44:07 +0000

Интернет съдържа тонове полезна информация, но повечето сайтове в днешно време са се превърнали в рекламни пана. Непрекъснато сме заливани от всякакви банери, изскачащи прозорци и друг тип нежелана реклама. Допълнително това забавя процеса на зареждане уеб страницата и я товари адски много, когато все пак се отвори. Освен неприятното усещане, някои дори могат да доведат до заразяване на системата ни със злонамерен софтуер.

Adguard Web Filter предоставя инструменти, с които да премахнете тези дразнещи реклами, като по този начин си спестите нерви, време за зареждане и пренасочване и по-лесно достигане до съдържание, което Ви интересува. Adguard Web Filterаe е над обикновените възможности само за блокиране на обикновените реклами чрез прихващане на видео, мултимедия или нестандартни рекламни съобщения.

Поддържа широка гама от уеб браузъри, която включва най-популярните (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, Safari) или Netscape Navigator, но също така и по-малко известни, като Avant, Flock, SRWare Iron, Lunascape, K-Meleon, GreenBrowser, Orca, MyIE, Comodo Dragon, SeaMonkey, Pale Moon, Yandex.Internet, Internet (Mail.ru) or Nichrome (Rambler).

Adguard Web Filter предлага основен интерфейс за всички потребители, като специално за напредналите има и разширена версия. Двете основни секции на програмата са модула за защита(Protection Module) и зоната за настройки (Settings Zone). Лесно можете да включите цялостната защита, както и да я изключите. Освен това, Ad Blocker-а и Browsing Security възможностите могат да бъдат включени индивидуално или изключени, като по този начин занулявате статистиките им.

Можете също да въведете URL адреси, в които програмата не е успяла да премахне рекламите, да докладвате за фишинг и уеб сайтове със злонамерен софтуер, да добавите изключения в Protectoin секцията. Ad Blocker включва няколко филтъра, сред които User, English, Russian, Spyware, Social network widgets, Eperimental и German, който можете да активирате и деактивирате с едно кликване на мишката.

Същият метод можете да приложите в Browsing Security частта филтрите за фишинг или вредни сайтове, както и тези от Safe Browsing на Google. Разделът Settings Ви позволява да изберете ниво на защита, като можете да избирате между възможностите: зададена от потребителя, минимална, оптимална, висока и максимална. Също така имате достъп до прокси настройки и филтриране на трафика, управление на браузъри, филтри и логове.

Adguard Web Filter е пакет с всички нужни функции за програма от висок клас. Тя наистина работи, като прави сърфирането Ви в интернет по-приятно и безопасно. С този ad blocker можете да кажете сбогом на всички нежелани реклами, които се изсипват върху Вас и с които се борите, докато сърфирате в мрежата.
Екрани
Основният прозорец на Adguard Web Filter, откъдето можете да достъпите всяка от възможностите на програматаОт този прзорец можете да конфигурирате настройките на Adguard Web FilterДопълнителна информация за Adguard Web Filter v5.9.1081
Лиценз:Freeware
Сваляния:2132
Developer:-
OS:Windows
Размер:388k
Последна версия: Adguard Web Filter v5.9.1081 Download
Категория:C:\Internet\Utilities
Оценка на noTrial: 5.0
Потребителска оценка: 3.2 от 5 гласа


Каква е вашата оценка за Adguard Web Filter?

Оценка:


Вашето име (мин. 3 букви):


Вашето мнение за Adguard Web Filter (мин 10 думи - незадължително поле):


Изпращането на реклам, псувни или лични атаки е забранено. Новини за Adguard Web Filter 


Pocket for Web с нов опростен дизайн
8% от Интернет потребителите използват Twitter всеки ден
Какво следва след браузърите и компютрите в облаците?
PHP 4 си отиде след дълъг живот
Web 2.0 - злоупотреба с функционалността
GGG - бъдещето на WWW?
Apache господства вече 8 години

Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.
noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог