EVGA показва SuperNOVA модулни захранвания с 80 Plus Gold технология

13.03.2014 08:47
Повечето от захранванията, които имат висок рейтинг на ефективност, обикновено дават и високи резултати, но понякога е по-добре мощността да не бъде твърде масивна, защото технически погледнато на една добра система са и достатъчни само 700-750W.

В края на краищата, висока ефективност означава възможно най-малка загуба на енергия. Така че, очевидно е, да речем, че 80 Plus Gold 750W PSU е еквивалент на 1000W модел, ако има създаден такъв.

Както и да е, EVGA пусна 80 Plug Gold захранвания, и докато моделът 850W, наречен 850 G2 е малко по – силен , 750W 750 G2 трябва да влезе в долната граница на високия клас на пазара, където покупката не е невъзможна.

Неговата цена е от $ 129,99, По неофициална информация, такава ще бъде цената щом EVGA започне да ги доставя. Както и да е, 850 G2 ще бъде на цена от $ 159.99.

Новите захранвания са част от серията Supernova и двете имат 80 Plus Gold сертифициране, както казахме, но също така и други предимства.

Така например, те се възползват от Intelligent Thermal Control технологията ECO, която регулира скоростта на вентилатора за ниско ниво на шум, когато не са под товар. Двете новодошли имат 140 mm вентилатори с участието на Bearing дизайн Double Ball.

Също така, е включена и десетгодишна гаранция, въпреки че ще трябва да се регистрират към EVGA, за да бъдат признати, в случай на проблем.

Освен това, G2 EVGA Supernova 850 и 750 G2 имат висок ампераж 12 V единичен дизайн, както и защита срещу висока консумация, високо и ниско напрежение и доста добре изработена платка отвътре.

Трудно е да се каже кога EVGA ще започне да продава двете захранвания. Може да бъде в рамките на няколко дни или на няколко седмици.

Вероятно не повече от един месец, което е добре, защото CeBIT се провежда в момента (10-14 март), което означава, че ще има много повече нов компютърен хардуер на разположение от петък. Така че новите захранвания ще бъдат доста търсени след това, тъй като хората имат нужда да правят нови компютърни конфигурации за лична употреба.

По статията работи: , последно обновена: 13.03.2014 08:47:52
Новини по темата

EVGA показва SuperNOVA модулни захранвания с 80 Plus Gold технология

Краят на спагетите от захранващи кабели


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле





Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!
noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог