Yahoo Mail празнува своя 16ти рожден ден

09.10.2013 05:51
Yahoo Mail празнува своя 16ти рожден ден с много нови функционалности. Yahoo прави Mail красив, за да удиви потребителите на Gmail.

Yahoo Mail празнува своя 16ти рожден ден. По този повод, Yahoo предлага на потребителите си богата палитра от нови Mail фийчъри за десктоп, Android и iOS, повечето от които се предлагаха преди само срещу абонамент 19.99 долара на година за Mail Plus версията.

Yahoo CEO Marissa Mayer преди година обяви, че имейлът е „гореща и проблемна точка“, която трябва да се преразгледа. Във вторник Yahoo разкри своето решение: редизайн на Yahoo Mail с фокус върху мобилните потребители и мисия да свали Gmail от трона на имейл услугите.

Вече безплатните функционалности включват налични имейл адреси, подобрени филтри и препращане на автоматични съобщения. Нещо повече, Yahoo увеличи сториджа на акаунта до 1TB.

Редизайнът включва нова визия за Conversations за тези, които предпочитат да гледат съобщения групирани в тредове. Yahoo отбелязва, че възможността да се види цял разговор в един единствен изглед определено би ни спестило време.

Yahoo също така прави общите задачи дори по-лесни. Например дейности като търсене, отбелязване на любими и изтриване са възможни с един клик и се появяват, когато човек постави мишката върху дадено съобщение. Левият тулбар сега се разгъва, за да ни даде повече място и информация за входящи и изходящи имейли. Yahoo пуска и невероятни визуално красиви теми, някои от които идват от Flickr снимки. Темите ще работят на всички платформи, така че ако се добави нов изглед на десктопа ни, той автоматично ще се появи на всичките ни устройства.

Обновеният Yahoo Mail е достъпен на английски в САЩ, Канада, Англия, Филипини, Малайзия, Индия, Ирландия, Нова Зеландия и Южна Африка като скоро ще се пусне и за повече държави и на повече езици. Мобилните приложения са обновени за всички потребители на iOS, Android и Windows 8.

Mayer се вслушва в желанията на потребителите: лесни за използване функционалности и красив, изчистен интефейс. Yahoo Mail няма да се провали доколкото се отнася до интерфейса. След години, в които компанията не се „грижеше“ за позицията си на конкурентния пазар, признаваме, че Yahoo сега са неуморни и се опитват да бъдат още по-иновативни. Yahoo Mail едва ли ще създаде невижданото e-mail преживяване, което е нужно, за да пребори Gmail, но всички стъпки показват движение в правилната посока.

По статията работи: , последно обновена: 09.10.2013 05:51:53
Новини по темата

Microsoft се стреми да купи Yahoo - слух или истина?

Yahoo Mail под прицел?

Пропуск в сигурността на Firefox притеснява потребителите на Gmail

Gmail v2.0

Заглавната страница на Yahoo предлага връзки към външни източници

Следващата версия на Gmail ще бъде много по-бърза!

Yahoo отварят собствено "YouTube", Google са в ужас

GMail пуска IMAP

Microsoft достигна 1 GB, Google спринтира към 4


 
Коментари

Все още няма коментари.

 
Вашето мнение:

Заглавие:






информирай ме при нов коментар
Запиши като:

E-mail:
 Задължително поле





Кога е рожденият ден на Google

Послушва ли ни Google? Може ли Google да ви подслушва през Chrome?

Sony ликвидира всички свои магазини в Канада!

Linux Mint и CompuLab представиха мини компютър с 4 гигабайта оперативна памет!

Британците губят почти 5,4 милиарда лири, заради лоши мобилни тарифи!

Почти 20 хиляди сайта са свалени във Франция след случилото се с Charlie Hebdo.

Toyota ще учи деца да шофират с Oculus Rift!

BlackBerry се готви да представи нов телефон с плъзгаща клавиатура!

[ВИДЕО] Вижте колкото е най-голямата галактика в познатата ни вселена

Създават атомен реактор, който ще работи с разтопена сол!
noTrial.info в Google+



noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог