СИБС

 • Проверки за нелицензиран софтуер в Благоевград

  Благоевград със съдействието на Сдружението на издателите на бизнес софтуер/СИБС, извършиха специализирана проверка на асемблаторската фирмa „Р” ООД, предлагащa за продажба компютърни системи с предварително инсталиран бизнес софтуер.

 • Пловдивска печатница бе затворена след проверка на ГДБОП

  В изпълнение на Стратегията на Министерство на вътрешните работи и Плана за действие на Съвета за защита на интелектуалната собственост към Министъра на културата на Р България, служителите на Сектор „Компютърни престъпления и интелектуална собственост” към ГД „БОП” - МВР, съвместно с колегите си от Сектор „БОП” – Пловдив, и със съдействието на Сдружението на издателите на бизнес софтуер/СИБС, извършиха мащабна проверка за легитимността на използвания софтуер в офиса на голяма печатница в гр.

 • Полицейска проверка за нелицензиран софтуер във Варна

  служители на сектор Икономическа полиция при ОД-МВР Варна, със съдействието на Сдружението на издателите на бизнес софтуер/СИБС, извършиха специализирана проверка на асемблаторската фирмa П.

 • Полицейска проверка за нелицензиран софтуер в София

  , в изпълнение на стратегията на МВР и Съвета за защита на интелектуалната собственост към министъра на културата на Р България за ограничаване на интелектуалното пиратство у нас, служители на сектор „Компютърни престъпления и интелектуална собственост” към Д”ПОТП” - МВР, със съдействието на Сдружението на издателите на бизнес софтуер – СИБС/BSA, извършиха специализирана проверка за легитимността на използвания софтуер в офиса на фирма в гр.

 • Нова полицейска акция за нелицензиран софтуер в София

  служители на сектор Икономическа полиция при Пето РПУ-МВР София, със съдействието на СИБС, извършиха специализирана проверка на асемблаторската фирмa „Кт” ЕООД в София.

 • Полицейска проверка за нелицензиран софтуер в София

   Предвид зачестилите случаи на продажба на компютърни системи с инсталирани нелицензирани копия на компютърни програми, по който начин недобросъвестни търговци прехвърлят риска от използването на пиратски софтуер на своите клиенти, Сдружението на издателите на бизнес софтуер – СИБС/BSA започва активна кампания за ограничаване на това негативно и обществено опасно явление.
Анкета

Каква марка е мобилният ви телефон?  
noTrial.bg е портал за IT новини и каталог с безплатен софтуер.
Възпроизвеждането на информация от страницата се разрешава
единствено след изрично съгласие от екипа на NoTrial.bg
Контакти | Условия за ползване | За нас | Блог